Luptătorii de la CSM Reşiţa – în luptă cu… nămeţii, în stagiul de pregătire de pe Valea Cernei!

Sportivii din cadrul secţiei de lupte a CSM Reşiţa se află în această perioadă într-un stagiu de pregătire în staţiunea Băile Herculane, unde se pregătesc sub supravegherea antrenorului emerit Adrian Dacica şi antrenorilor Ilie Enea şi Florin Dinţă.

Acest antrenament cuprinde o încheiere de an competiţional şi este un cantonament de refacere pentru sportivii legitimaţi de la CSM Reşiţa. Pe această cale mulţumim şi domnului director de la CSM Reşiţa pentru că ne-a susţinut să facem acest cantonament de refacere de sfârşit de an în Băile Herculane în perioada 14-21 decembrie! Este zăpadă, copiii se bucură de aerul curat de la Herculane, plus apele termale, sunt traseele de alergare, suntem cazaţi la Hotel Afrodita, este totul OK! Au dost nişte antrenamente bune şi cât de cât lejere! La Herculane am venit cu sportivii de la CSM Reşiţa – juniori, cadeţi, seniori, iar la acest antrenament au participat alături de sportivi şi antrenorul emerit Adrian Dacica şi antrenorul Ilie Ene!, ne-a precizat prof. Florin Dinţăantrenor în cadrul CSM Reşiţa şi, totodată, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Caraş-Severin.

Luptătorii de la CSM Reşiţa vor reveni în municipiul de pe Bârzava vineri, 21 decembrie, iar după sărbătorile de iarnă vor relua antrenamentele în cursul lunii ianuarie, cu un nou stagiu de pregătire în staţiunea de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles