Liga a IV-a Caraş-Severin, la primul bilanţ al sezonului. Viorel Lolea: “ACS Magica Balta Caransebeş e o merituoasă campioană de toamnă”

S-a încheiat sezonul de toamnă în Liga a IV-a de fotbal. Au fost 13 etape atractive, cu peste 400 de goluri marcate pe stadioanele judeţului. Magica Balta Caransebeş şi-a adjudecat titlul neoficial de campioană de toamnă, iar podiumul provizoriu e completat de Nera Bozovici şi Minerul Dognecea. Viorel Lolea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal CS, face un scurt bilanţ al turului de campionat.

“Campioana de toamnă în Liga a IV-a Caraș-Severin este echipa ACS Magica Balta din Caransebeş, care are o linie de clasament foarte bună, cu 11 victorii, două egaluri și nicio înfrângere. O echipă meritorie, care a dovedit pe parcursul turului recent încheiat că este o grupare profesionistă și a fost pregătită din toate punctele de vedere pentru acest campionat, care este unul viu disputat.

Golgheterii turului campionatului sunt Florin Megheleş, de la Magica Caransebeş, cu 26 de goluri marcate,  urmat de Alexandru Caia, de la Glimboca,  14 goluri, și Adrian Neagu, de la ACS Slatina Timiș, cu 13 goluri. Din punctul de vedere al disciplinei, din păcate nu putem să ne ascundem, au fost unele incidente, în special la echipele de Liga a V-a.  Sezonul acesta,  Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, împreună cu toți membrii din Adunarea Generală a luat o măsură drastică în vară, la începutul campionatului. Practic, suntem singurul AJF din țară care transmite întreaga etapă de Liga a IV-a live pe facebook. Vă dați seama că și arbitrii și observatorii sunt mult mai atenţi şi mai responsabili, știind faptul că toate meciurile sunt filmate și transmise live. De asemenea, și jucătorii și conducătorii echipelor arată mai multă responsabilitate în tot ceea ce fac pe teren şi în pregătirea jocurilor. O să încercăm ca, din campionatul 2024-2025 să impunem aceeași măsură şi în Liga a V-a.”

Cele mai citite

Related Articles