Liceeni din România și Serbia participă la Bocşa Badminton Cup

137

O importantă competiție cu tradiție are loc sâmbătă, 6 octombrie la Bocșa. Este vorba despre o întrecere de badminton rezervată liceenilor. Despre aceasta a oferit amănunte organizatorul Ioan Dan Liuț, șef serviciu Casa orășenească de Cultură Bocșa:

Bocşa Badminton Cup, ediția a III-a, are loc în sala de sport din cartierul Nufărul, de la ora 10.00. Vor lua parte la întreceri zeci de tineri din județele: Caraș-Severin,Arad,Hunedoara, Timiș, dar și din localitatea Vârșeț, Serbia. Se va concura la 3 categorii de vârstă:

– categoria I – copii născuți între anii 2009 – 2010 (fete și băieți);

– categoria a II–a – copii născuți între anii 2007 – 2008 (fete și băieți);

– categoria a III–a – elevi din clasele VIII – XII (fete și băieți).

Meciurile se vor disputa conform regulamentului Federației Române de Badminton, până la 11 puncte (2/3 seturi). La categoriile I-a și a II-a nu este restricționat numărul participanților (fete și băieți), iar pentru clasele VIII – XII fiecare echipă va fi formată din două fete și doi băieți. Organizatorii acestui eveniment sportiv sunt Primăria şi Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură și A.S. „Metalul Bocșa”, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin. Câștigătorii vor fi recompensaţi cu diplome, medalii și cupe. Intrarea publicului va fi liberă, a precizat Ioan Dan Liuţ – șef serviciu Casa Orășenească de Cultură Bocșa.

Cristina Corocan