La mulţi ani, Lucien Hora!

E unul dintre cei mai valoroşi exponenţi ai sportului cu motor din România şi un adevărat simbol al Reşiţei sportive. E omul care face legătura între perioada romantică a motorsportului şi vremurile noi – acelea în care caii-putere sunt biciuiţi la sânge pentru fiecare miime de secundă.

Prieten şi ucenic al unui alt mare campion reşiţean, Werner Hirschvogel, Lucien Hora a demonstrat de-a lungul anilor că are aceeaşi talie sportivă, acelaşi talent şi aceeaşi ambiţie. A cunoscut consacrarea în competiţiile naţionale de viteză în coastă – şi a fost protagonistul unor momente de neuitat la el acasă, pe frumosul traseu din Valea Domanului. Multiplu campion naţional absolut, Lucien Hora a fost şi va rămâne numărul unu în inimile fanilor reşiţeni.

 În prezent, îşi continuă activitatea alături de marea familie CB Rally Vest, care se arată onorată de colaborarea cu campionul nostru. Născut la Secu în 16 februarie 1961, prietenul cailor-putere împlineşte astăzi 61 de ani. La mulţi ani frumoşi, Lucien Hora!

foto: facebook CB RALLY VEST

De același autor

Related Articles