La mulţi ani, Alina Vuc!

Alina Vuc, cea mai titrată luptătoare a României şi mândria şcolii reşiţene de profil, îşi aniversează astăzi ziua de naştere! Născută la 4 octombrie 1993, inimoasa luptătoare s-a inițiat în tainele acestui sport de la vârsta de 10 ani în cadrul clubului CSM Reșița, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Constantin.

Ea s-a transferat ulterior la CSA Steaua Bucureşti, unde şi-a continuat drumul către marea performanţă. Desemnată de mai multe ori cea mai bună luptătoare Federației, Alina Vuc este dublă vicecampioană mondială, în 2017 şi 2019, dublă vicecampioană europeană, în anii 2016 şi 2018, şi medaliată cu bronz european în anul 2017. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-ar fi dorit – dar Alina e o luptătoare, şi suntem siguri că va reveni mai puternică şi mai hotărâtă.


Alina Vuc este Cetăţean de Onoare al judeţului Caraş-Severin şi Cetăţean de Onoare al municipiului Reşiţa – distincţii primite în 2018, respectiv 2019.
Oficialii Federaţiei Române de Lupte au ţinut şi ei să o felicite pe sărbătorita zilei:
“Zi specială în familia luptelor! Cea mai medaliată luptătoare a României – Alina Vuc, este azi sărbătorită! Cu această ocazie, Federația Română de Lupte îi urează un sincer și călduros “La mulți ani!” și cel mai mai mare vis să îi devină realitate! La mulți ani, Alina!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Federaţiei Române de Lupte. Ne alăturăm şi noi, cei de acasă, acestei urări. La mulţi ani, Alina! Mult succes în competiţiile viitoare!

foto: facebook Federatia Romana de Lupte

De același autor

Related Articles