Kinder Cup revine la Măureni! Opt echipe vor participa la o sărbătoare a fotbalului juvenil

Comuna Măureni va fi, pentru a treia oară, capitala fotbalului juvenil din vestul ţării! După ediţiile Kinder Cup adresate jucătorilor născuţi în 2012 şi 2014, organizatorii îndrăgitei competiţii îi invită la turneu pe micuţii din generaţia 2015. Peste 100 de copii vor bate mingea duminică, în cadrul competiţiei organizate de clubul Mundo şi Primăria Măureni. Detaliază Nicu Belcea, managerul administrativ al celor de la Mundo:

“Va fi o competiție în care șase cluburi foarte active la nivel de copii și juniori se vor întrece pe întreaga durată a zilei de duminică. Participă Atletico Arad – un club foarte cunoscut la nivel de copii și juniori, care a dat mari fotbaliști țării,  inclusiv la Naţionala României. Bineînțeles, vor fi prezenţi colegii și prietenii noștri de la CSM Reşiţa. De asemenea, vine CSC Ghiroda Ghiroda, un club care are o bază foarte bună de selecție, apoi tradiționala echipă CFR Timișoara și CSC Moşniţa – o grupare mai nou apărută, ca să zic așa, pe arta fotbalului juvenil.

Noi, cei de la Mundo, în calitate de coorganizatori alături de Primăria Măureni, vom participa cu o echipă formată din copii de la cele cinci filiale ale noastre – care vor avea bucuria și plăcerea să se dueleze cu copii de vârsta lor din zona de vest a țării. Cei de la Ghiroda și Atletico au dorit neapărat să se înscrie cu un număr de două echipe. Aşadar, vom avea opt echipe înscrise în această competiție în care, pentru bucuria copiilor, fiecare echipă se va întâlni cu fiecare, rezultând un număr de 27 de partide foarte interesante. Cu siguranţă, cei peste 100 de micuți pe care îi așteptăm la Măureni ne vor oferi un spectacol fotbalistic de calitate.”

Cea de-a treia ediţie a competiţiei Kinder Cup va începe duminică la ora 9.00, pe terenul sintetic din Măureni. Iată programul complet al turneului:

Cele mai citite

Related Articles