Kinder Cup 2023 se încheie la Reşiţa! Maratonul fotbalistic va reuni la start echipe din Timiş, Mehedinţi, Arad şi Caraş-Severin

Îndrăgita competiţie de fotbal juvenil intitulată Kinder Cup programează în acest weekend ultimul turneu din 2023. De această dată, evenimentul sportiv organizat de clubul Mundo va avea loc la Reşiţa – şi va reuni la start echipe din judeţele Timiş, Mehedinţi, Arad şi Caraş-Severin. Detaliază managerul administrativ al clubului Mundo, Nicu Belcea.

“Am lăsat filiala din Reșița ultima – pentru că, până la urmă, aici e filiala-mamă şi ne-am dorit să aibă prioritate celelalte filiale din județ. Va fi prima ediție desfăşurată la Reșița a binecunoscutului nostru turneu Kinder Cup – un turneu adresat copiilor născuți în anul 2015.

E un turneu unde vom avea invitate echipe de la patru cluburi. Alături de clubul nostru vor fi prezente Sport Kids Drobeta Turnu-Severin, dar şi prietenii și colegii noștri de la CSM Reșița. Pentru prima dată la turneele noastre va fi prezentă echipa Viitorul Arad, iar din Timișoara va veni echipa CFR. Turneul se va desfășura pe terenul sintetic al Colegiului Național Traian Lalescu din Reșița. Va fi practic o premieră pentru această frumoasă bază sportivă care s-a amenajat în orașul nostru. Noi ne-am gândit să promovăm realizările din orașul nostru, din punct de vedere al bazelor sportive. Chiar dacă sunt niște baze sportive de dimensiuni reduse, pentru categoria de vârstă căreia ne adresăm noi este exact ceea ce avem nevoie. Vrem practic să ne promovăm și în fața  colegilor noștri din acest colţ de țară, să le arătăm că și în Reșița se întâmplă lucruri pozitive.

Turneul de la Reșița face parte din proiectul pe care îl desfășurăm alături de Consiliul Județean Caraș-Severin – proiect care presupune dezvoltarea fotbalului și descoperirea de noi talente în județ. Este un proiect pe care noi l-am denumit “Mundo, educație și fotbal pentru toți”. Practic, va fi ultima etapă a acestui proiect. Turneul Kinder Cup Reşiţa va desfășura duminică, 29 octombrie, începând cu ora 10.00. Vor fi 21 de partide, se va juca timp de aproximativ șapte ore. Bineînţeles, toţi copiii vor fi premiaţi.”

Turnee sub genericul Kinder Cup s-au mai desfăşurat anul acesta la Măureni, Oravița, Teregova și Mehadia.

Cele mai citite

Related Articles