Karate: sportivii de la CSM Reşiţa, de 15 ori pe podium la Cupa Vladimirescu!

Sportivii legitimați la CSM Reșița, departamentul de karate WUKF, au participat la prima competitie de anul acesta: Cupa Vladimirescu, turneu organizat în localitatea cu același nume din judeţul Arad. La cea de-a III-a editie a evenimentului sportiv au participat 268 de karateka de la 23 de cluburi din ţară.

Liviu Adrian Crișan, presedintele Federatiei Romane de Karate WUKF, vicepreședintele Adrian Gherman, secretarul general Doru Suciu și o numeroasă brigada de arbitri au participat, alături de reprezentanții cluburilor, la deschiderea oficială a competiției.

 Au fost 621 de intrări la probele de kata – kumite individual, kata si kumite echipe, kumite echipe rotativ şi la categoria începăori, proba kihon.

Cei 9 sportivi reșițeni, coordonati de antrenorul Zoltan Lipan şi instructorul Viorel Enăşel – cel care în ultima perioadă îşi petrece în totalitate timpul „liber” cu ei în sălile de antrenament –  au îmbogăţit palmaresul clubului reşiţean cu 15 medalii: nouă locuri I, trei locuri II şi trei locuri III.

Rezultate:

Locuri I:

Ioana Secasan la kata

Sara  Fortun  la kata  si kihon

Vlad  Perescu   la kumite si kihon

Greta  Buzura  la ku ind.

Daniela Doban – Para karate – kata

Kata echipa fete 16-18 ani  (Buzura, Derius, Maciuca)

Kumite echipe fete rotativ 16-18 ani  

Locuri II:   

Greta  Buzura la kata 16-17 ani

Alexia  Derius la kata 14-15 ani

Dragos  Vizoc  la kata  10-11 ani

          Locuri  III

Ioana Secasan  la kihon

Sara  Fortun  la kumite

Livia Garoiu  la kihon

         Locuri  IV 

  Vlad Perescu  – kata

Andrei  Schinteie  – kata

Patricia  Maciuca   – kata

Următoarea competiţie cu participare reşiţeană este Campionatul Național de copii, care va avea loc în zilele de 6 și 7 aprilie.

Cele mai citite

Related Articles