Judoka de la cluburile Muncitorul Reşiţa şi Energetica din Caransebeş au urcat de 12 ori pe podium la Cupa Aradului

Judoka de la Energetica din Caransebes

Judoka din Caraş-Severin au urcat de 12 ori pe podium la cea de-a 12-a ediţie a Cupei Aradului rezervată sportivilor cu vârsta sub 12 şi 14 ani. Componenţii Clubului Energetica din Caransebeş au obţinut 10 medalii, ne-a declarat antrenorul Ion Radu. În concursul sportivilor sub 12 ani, pe locul 1 s-au clasat Patricia Nistor categoria 32 kg şi Alexandru Borceanu la 30 kg. Andreea Albu la categoria 36 kg a obţinut locul 2, iar Serena Dumnitru, la aceeași categorie, a urcat pe treapta a treia a podiumului.

În întrecerile reyervate sportivilor sub 14 ani, pe locul 1 s-au situat Georgiana Copăceanu la categoria 44 kg şi Liviu Copăceanu la 50 kg. Andreea Albu a fost pe locul 2 la categoria 36 kg, iar Dragoş Mărgan a terminat pe 3 la 55 kg. De asemenea, clubul Energetica a obţinut lotul 1 pe echipe, la feminin. Un alt component al clubului caransebeşan, Bogdan Albu a încheiat în afara podiumului categoriei +60 kg, pe locul 5.

Alte două medalii au fost obţinute de sportivii sub 12 ani de la Muncitorul Reşiţa: Nicolae Jurjucă la 60 kg locul 1 şi Teodora Geamănu la 26 kg locul 2, ne-a informat antrenorul Daniel Păştean.

Competiția de judo dedicată sportivilor cu vârsta sub 12 ani și sub 14 ani, Cupa Aradului, a ajuns la ediția a XII-a și s-a desfășurat sâmbătă, 27 septembrie, cu participarea a peste 300 de sportivi din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia şi România.

sursa foto: facebook.com/pages/Energetica-Caransebes-Judoâ

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles