Judoka de argint! Dariana Blagoe din Oţelu Roşu a devenit vicecampioană balcanică

Tânăra sportivă Dariana Blagoe s-a întors cu medalie de la Campionatele Balcanice de judo Under 13! În cadrul competiţiei desfăşurate în weekend la Sibiu, sportiva secţiei de profil de la CS Oţelu Roşu a urcat pe treapta a doua a podiumului în limitele categoriei -40 kg. Argintul Darianei reprezintă o premieră pentru capitala Văii Bistrei: judoka pregătită de antrenorul Sorin Păun este prima vicecampioană balcanică din Oţelu Roşu. Micuţa sportivă a fost felicitată de club într-un mesaj entuziast postat pe facebook:

“Suntem extrem de mândri de Dariana Blagoe, vicecampioana balcanică! Performanța ei ne-a uimit și suntem în continuare impresionați de evoluția ei rapidă. Nu ne-am fi imaginat că rezultate atât de bune vor apărea atât de repede. Am descoperit în Dariana o copilă harnică și ambițioasă, dar am și avut norocul să avem o administrație care a înțeles că investiția în copii reprezintă cea mai eficientă metodă pentru construirea unui viitor de succes. Este deosebit de încurajator să vedem cum munca și dedicația acestui copil își găsesc recunoașterea. Îi susținem în continuare pe tinerii talentați care vor să își împlinească visele.
Felicitări, Dariana, pentru această performanță extraordinară și pentru tot efortul depus pentru a ajunge aici! Mulțumim Primăriei Oțelu-Roșu și domnului primar Luca Mălăiescu pentru sustinere!”

Aceasta este cea mai valoroasă performanţă intrată în palmaresul tinerei secţii de judo din Oţelu Roşu. Argintul balcanic al Darianei Blagoe completează frumos seria rezultatelor bune obţinute de acest club într-un timp foarte scurt – ceea ce arată că la CS Oţelu Roşu se munceşte serios, iar talentele nu lipsesc.

Campionatul Balcanic de judo U13 a avut loc în Sala Transilvania din Sibiu în perioada 17-18 iunie. Competiția a fost organizată de ACS Senchu Sibiu și Federatia Română de Judo. La start s-au aliniat tineri judoka din Albania, Bulgaria, Bosnia-Herţegovina, Cipru, Grecia, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Kosovo, Turcia şi, bineînţeles, România.

foto: facebook JUDO Club Sportiv Otelu Rosu

Cele mai citite

Related Articles