Zlatko vs AsesoftCăpitanul echipei masculine de baschet BC Timișoara, Zlatko Jovanovic, se află pe locul întâi în ierarhia marcatorilor și în cea a paselor decisive, după prima jumătate a sezonului. În clasamentul general al marcatorilor, care include toți jucătorii din prima ligă, Jovanovic ocupă locul al patrulea, lider fiind Goran Martinic, de la Mureș Tg Mureș. Purtătorul maieului cu nr. 5 este lider autoritar în clasamentul paselor decisive, unde are de două ori mai multe „assist”-uri decât jucătorul clasat pe poziția a doua. În ierarhia generală a campionatului, Zlatko se găsește pe locurile 5-9.

Venit la mijlocul turului, americanul Jason Conley s-a impus ca un bun recuperator, într-o clasificare în care a luat fața ambilor pivoți clasici (Radulovic – locul 2, Toth – locul 7, cu 3.2 recuperări/meci).

Accidentat în partida cu Oradea, Anthony Lee Ingram nu a mai jucat în partea secundă a turului, dar a rămas pe primul loc în ierarhia eficienței jucătorilor BCT, cu medii foarte bune în cele șapte prezențe pe teren.

Alb-violeții s-au întors deja la antrenamente, iar duminică, 29 decembrie, joacă un meci amical cu KK Vrsac, în deplasare. Sursa: bctimisoara.ro