Jucătorul echipei masculine de baschet BC Timișoara, Zlatko Jovanovic, marcator și pasator

Zlatko vs AsesoftCăpitanul echipei masculine de baschet BC Timișoara, Zlatko Jovanovic, se află pe locul întâi în ierarhia marcatorilor și în cea a paselor decisive, după prima jumătate a sezonului. În clasamentul general al marcatorilor, care include toți jucătorii din prima ligă, Jovanovic ocupă locul al patrulea, lider fiind Goran Martinic, de la Mureș Tg Mureș. Purtătorul maieului cu nr. 5 este lider autoritar în clasamentul paselor decisive, unde are de două ori mai multe „assist”-uri decât jucătorul clasat pe poziția a doua. În ierarhia generală a campionatului, Zlatko se găsește pe locurile 5-9.

Venit la mijlocul turului, americanul Jason Conley s-a impus ca un bun recuperator, într-o clasificare în care a luat fața ambilor pivoți clasici (Radulovic – locul 2, Toth – locul 7, cu 3.2 recuperări/meci).

Accidentat în partida cu Oradea, Anthony Lee Ingram nu a mai jucat în partea secundă a turului, dar a rămas pe primul loc în ierarhia eficienței jucătorilor BCT, cu medii foarte bune în cele șapte prezențe pe teren.

Alb-violeții s-au întors deja la antrenamente, iar duminică, 29 decembrie, joacă un meci amical cu KK Vrsac, în deplasare. Sursa: bctimisoara.ro

Cele mai citite

Related Articles