Jocurile Olimpice 2014: Rezultatele de marţi şi programul de miercuri al sportivilor români

468640507-693X520Românca Eva Tofalvi, s-a clasat pe locul 26 în proba feminină de urmărire 10 km din cadrul concursului de biatlon al Jocurilor Olimpce de iarnă de la Soci. Eva Tofalvi a avut trei ratări la tir şi a trecut linia de sosire la 2min.44se.6/10 după învingătoarea Daria Domraceva din Belarus.

La schi fond, în proba de sprint, toţi cei trei români Timea Sara, Paul Pepene şi Daniel Pripici au fost eliminaţi în faza preliminară şi nu au ajuns în sferturile de finală. Norvegia a câștigat medaliile de aur. În concursul masculin s-a impus Ola Vigen Hattestad, iar în întrecerea feminină a câștigat Maiken Caspersen Falla.

La sanie, Raluca Strămăturaru, a ocupat locul 30 din 31. Germanca Natalie Geisenberger a câştigat, aşa cum era de aşteptat, titlul de campioană olimpică.

Doar doi sportivi români vor concura miercuri, 12 februarie, în competiţii la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, schioarea Ania Caill în proba de coborâre, iar Andrei Teodorescu, Nicolae Radu Şovaială în proba masculină de sanie-2. Sursa: agerpres.ro

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles