Joc de vacanţă: handbaliştii reşiţeni au făcut spectacol pentru suporteri

Înaintea vacanţei de vară, echipa de handbal CSM Reşiţa a organizat o ultimă întâlnire cu suporterii de acasă. Fanii au fost invitaţi în Polivalentă la un meci demonstrativ care a adus faţă în faţă juniorii şi veteranii Reşiţei. A fost cadoul rossonerilor pentru publicul care le-a stat alături de-a lungul întregului sezon. În cele din urmă, tinereţea a avut câştig de cauză în faţa experienţei: generaţia care vine din urmă s-a impus cu 38-35, după un joc frumoş cu mult spectacol pe semicerc.

“Am făcut un spectacol frumos aici, mă bucur că iubitorii handbalului au venit în număr destul de mare ca să ne vadă la treabă, chiar și la un meci amical. Au jucat majoritatea juniorilor de la club, noi seniorii am pierdut acest meci, dar important este că am făcut spectacol. Am vrut să ne vadă spectatorii noștri pentru ultima dată în acest sezon și vreau să le mulțumesc pentru susținere. Le mulțumesc lui Cristi Bobar și primarului Ioan Popa pentru susținerea acordată până acum. Sunt convins că în continuare lucrurile vor sta și mai bine. Cred că merităm, am demonstrat asta și vom aborda și mai serioși sezonul viitor. Jucăm cu sufletul, îmi doresc să fac la Reșița o echipă care joacă din pasiune, din inimă și se dăruiește 100%, la antrenamente şi la meciuri. Trebuie să respectăm acest sport”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secţiei de handbal CSM Reşiţa.

Reamintim că handbaliştii rossoneri au obţinut anul acesta dreptul de a juca în viitorul sezon al Ligii Zimbrilor. După ce au evaluat însă costurile şi riscurile, responsabilii grupării reşiţene au decis că nu e un moment oportun pentru a urca în primul eşalon al handbalului românesc. În consecinţă, CSM Reşiţa va evolua şi sezonul viitor în divizia A.

De același autor

Related Articles