Invitaţie la fotbal american! Semifinala Reşiţa Locomotives-Mureş Monsters se dispută pe arena Gloria

Vine la Reşiţa în acest weekend formaţia Mureş Monsters, pe care Locomotivele au învins-o în meciul anterior chiar la Târgu Mureş.

Campionatul Naţional de fotbal american a ajuns la faza semifinalelor. Desfăşurată sezonul acesta într-o formulă redusă, cu doar patru echipe la start, competiţia a programat trei etape în sezonul regulat. Reşiţa Locomotives a debutat cu o înfrângere la campioana Bucharest Rebels (27-44), urmată de două victorii, contra echipelor Cluj Crusaders (18-7) şi Mureş Monsters (29-24).

Cu acest bilanţ, Locos s-au clasat pe locul doi, poziţie care le dă dreptul de a juca semifinala acasă.

“Ne dorim să obținem victoria și și pe teren propriu, dar în același timp suntem conștienți că Mureș Monsters sunt o echipă puternică, care oricând poate să facă un meci foarte bun și să întoarcă în deplasare o înfrângere de pe teren propriu.

Semifinala Reşiţa Locomotives – Mureş Monsters va avea loc duminică, 12 noiembrie, de la ora 13.00, pe stadionul  Gloria din Reşiţa. Vrem să arătăm că suntem într-un trend ascendent din punctul de vedere al jocului – și sunt foarte, foarte încrezător că putem să câștigăm și să ajungem astfel pentru prima dată în finala campionatului. Iar acolo e un singur meci și orice se poate întâmpla.”

În cealaltă semifinală, campioana Bucharest Rebels primeşte vizita ocupantei locului patru, Cluj Crusaders.

Cele mai citite

Related Articles