Interliga de fotbal a făcut spectacol în Valea Domanului! Micii fotbalişti din Reşiţa şi Arad s-au întrecut pe terenul sintetic

CSM Reşiţa a organizat o etapă a Interligii Naţionale de fotbal pentru grupele de copii 2013, 2014, 2015 şi 2016. Alături de echipele rossonere au participat la întreceri formaţiile cluburilor arădene Fortuna, UTA şi Viitorul. A fost o adevărată sărbătoare a fotbalului juvenil, spune preşedintele grupării din Valea Domanului, Cristian Bobar:

“A fost o zi plină de fotbal în Valea Domanului. S-a desfăşurat etapa de Interligă organizată de noi, de CSM Reşiţa. Au participat multe echipe, alături de copiii noştri au intrat în competiţie trei echipe din Arad, pe diferite vârste, de la cei mai mici până la copii de 10 ani. Competiţia a început la ora 10:00 şi s-a terminat în jurul orei 15.00. Este bine că există activitate, că micuţii vin la sport şi chiar a fost o competiţie reuşită.

Am avut şi un oaspete important la terenul sintetic: George Ţucudean,  prietenul meu, a venit la turneu. El are doi copilași care joacă la Arad. Cu ocazia asta i-am arătat și noi baza, condițiile pe care le avem.

Pot spune că tinerii rossoneri s-au descurcat bine – dar la vârsta lor nu sunt importante rezultatele. Nici nu se joacă pe scor, dar avem copii de perspectivă – și cel mai important e să vină la sport. Trebuie să le oferim plăcerea de a juca, iar antrenorii au datoria să  îi aducă spre sport.

Sunt bucuros şi pentru faptul că la handbal juniorii lui Radu Bote s-au calificat la Turneul Speranțelor. Vor merge patru-cinci zile la Baia Mare, unde are loc competiţia. Mă bucur și sper să facă și acolo o figură frumoasă.”

Iată şi câteva instantanee de la evenimentul din Valea Domanului:

Cele mai citite

Related Articles