Întăriri pentru CSM Reşiţa! Isac şi da Silva pot aduce plusul necesar în jocul rossonerilor

Fundaşul Erico da Silva şi mijlocaşul Damian Isac sunt cei doi fotbalişti care ar putea schimba în bine jocul echipei CSM Reşiţa. Ambii se pregătesc în această perioadă cu lotul reşiţean, iar experienţa lor la cel mai înalt nivel intern ar aduce cu siguranţă un plus în evoluţia rossonerilor. Despre situaţia celor doi jucători vorbeşte antrenorul CSM-ului, Flavius Stoican.

“La momentul acesta sunt doi jucători pe care noi îi dorim foarte tare, de aceea vin și se antrenează cu noi. Sunt doi jucători care se află pe punctul de a semna cu echipa noastră, doi fobalişti care cu siguranță ne vor ajuta.

La Erico da Silva, el fiind extracomunitar, important este să-i vină permisul de muncă, care i-a expirat acum ceva timp. Dar a depus toate actele și așteaptă un răspuns pozitiv. În momentul când va avea permisul, îl veți vedea pe teren, sau va face parte din lotul nostru.

Cât despre Damian Isac, acesta încă are anumite semnale – nu știu dacă sunt reale sau nu – oferte de la anumite echipe din străinătate, dar vă spun deschis ceea ce am discutat cu el: important este să joace acolo unde este dorit și nu să aibă promisiuni care nu știi dacă se vor materializa sau nu. Iar la echipa noastră, el este dorit de mine şi de preşedinte, iar colegii l-au primit foarte bine.”

CSM Reşiţa se pregăteşte săptămâna aceasta pentru deplasarea de la Chindia Târgovişte. Jocul din etapa a 11-a se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgovişte.

Cele mai citite

Related Articles