Întâlnire cu naţionala masculină de handbal a României, la UEM Reşiţa

Jucatorii echipei nationale de handbal masculin a Romaniei asteapta inceperea meciului cu reprezentativa  Suediei, din mansa tur a play-off-ului Campionatului Mondial din 2015, in Bucuresti, sambata, 7 iunie 2014. GABRIEL FLUERARIU / MEDIAFAX FOTO

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa organizează vineri, 12 iunie, de la ora 12:30, în Aula Magna a instituţiei, întâlnirea suporterilor cu componenţii echipei naţionale masculine de handbal a României. Invitatul special este selecţionerul Aihan Omer. Organizatorii manifestării sunt studenţii şi cadrele didactice de la programul de studii Educaţie fizică şi sportivă. Evenimentul se desfăşoară cu prilejul partidei retur România-Italia, din preliminariile Campionatului European Croaţia 2018. Meciul se va desfăşura duminică, 14 iunie, de la ora 17, în Sala Polivalentă din Reşiţa.

Reamintim, partida tur disputată, în deplasare, miercuri seara, 10 iunie, România a învins Italia cu 28-22 (13-10). În clasamentul Grupei C, pe primul loc se află România, cu 6 puncte, urmată de Italia, 4 puncte, Kosovo, 0 puncte.

sursa foto: digisport.ro

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles