Inotătorii reșițeni, pe podium în Serbia

221

O importantă competiție internațională de înot s-a desfășurat la Kikinda, în Serbia. De la Clubul Sportiv Școlar Reșița au fost prezenți la tradiționalul concurs 20 de înotători, care au obținut rezultate meritorii. Au concurat peste 400 de sportivii cu vârste până la 18 ani. Delegația reșițeană a fost însoțită de antrenorii Nicolae Ion și Mihai Popilian.

”Competiția a avut ca scop testarea copiilor pentru performanțele care le vor obține în viitor și la care au participat sportivi din Ungaria, Macedonia, Serbia și România. S-au evidențiat sportivii reșițeni, Mario Oprea (50 m bras) și Bogdan Cărăvan (100 m spate), care au ocupat locul I. Am obținut și două locuri II prin sportivii Cosmin Preda (100 m liber) și Bogdan Cărăvan (100 m bras), iar locul III, sportivii: Isabella Efrem(100 m spate), Cosmin Preda (100 m fluture) și Patrik Balea (50 m spate). S-au mai evidențiat prin rezultatele lor:  Adriela Nuțu, Zoran Raica, Ovidiu Demetrovici, Elena Smaniotto,  Anastasia Roiban.”

Înotătorii reșițeni pregătesc în această perioadă participarea la Campionatele Naționale Școlare, ce vor avea loc la Reșița, luna viitoare.

”Noi așteptăm rezultate foarte bune și luna viitoare la Campionatele Școlare ale cadeților cu vârsta de 12, 13 și 14 ani. Sunt așteptați la Reșița peste 300 de participanți de la toate cluburile sportive școlare din țară.”

 

Cristina Corocan