Încă două noi transferuri pentru UTA

Clubul de fotbal UTA Arad a anunţat două noi transferuri pentru noul sezon competiţional, mijlocaşul albanez Herald Marku şi fundaşul grec Stefanos Stroungis.

Mijlocaşul central Herald Marku au ajuns la un acord cu privire la un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Masivul fotbalist albanez de picior stâng s-a născut pe 18 mai 1996, măsoară 1,88 m şi vine din Albania, de la FK Vllaznia.

În sezonul precedent a bifat 45 de meciuri, a marcat de 7 ori şi a oferit 4 pase decisive.

A mai evoluat în carieră pentru FK Terbuni, KS Kastrioti şi FK Partizani, în Albania, dar şi Ludwigsfelde, în Germania.

Pentru naţionala de seniori a Albaniei a debutat pe 9 noiembrie 2022, într-un amical cu Qatar.

Stefanos Stroungis, un fundaş central grec în vârstă de 25 de ani, a semnat cu UTA un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Născut pe 9 octombrie 1997 la Volos, Stroungis a început fotbalul la Niki Volou. În 2015 a trecut la academia celor de la Atromitos, iar în 2017/2018 a ajuns la echipa de seniori. A adunat în total 73 de meciuri pentru formaţia din capitala elenă, pentru care a şi înscris de 4 ori.

Echipa antrenată de Mircea Rednic a mai efectuat în această vară şapte transferuri: Godberg Barry Cooper (ultima oară la Chindia Târgovişte), Cătălin Carp (FC Ufa), Denis Dumitraşcu (Chindia Târgovişte), Marko Roganovic (KF Laci), Andrej Fabry (Skalica), Marcelo de Freitas Costa (Ituano), Kyvon Leidsman (TOP Oss), Ivailo Markov (Podbeskidzie) şi Albert Stahl (FC Rapid).

Totodată, UTA s-a despărţit de nu mai puţin de 15 jucători: portarii Dragoş Balauru şi Haralambie Mociu, fundaşii Romario Benzar, Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic, Erion Hoxhallari şi mijlocaşii Bautista Cascini, Idriz Batha, Roger Junio, Desley Ubbink, Paul Anton, Salvatore Marrone şi Willie Barbosa, atacantul Philip Otele, notează Agerpres.ro

Sursa foto: UTA

Cele mai citite

Related Articles