În premieră, în Banatul Montan, va avea loc la acest final de săptămână Enjoy Ski Trophy, concurs de schi de tură

1242

O nouă competiție aflată la prima ediție va avea loc la acest final de săptămână în zona masivului muntos cărășean. Duminică, 17 februarie se va desfășura concursul de schi de tură – Enjoy Ski Trophy, o competiție de anduranță, rezervată adulților.


Principalul organizator, Ionuț Silinc a vorbit despre cum s-a luat decizia organizării unei astfel de competiții în Caraș-Severin:

”Este un concurs de schi de tură. Au mai fost concursuri de acest gen organizate de prietenii noștri cei de la CS Alternative, dar nu știu de ce s-au oprit. Acum am zis să-l facem din nou și pentru că schiul de tură devine tot mai popular în vestul țării. Concursul este la prima ediție și startul va fi de pe pârtia Văliug cu urcare până la Cabana Andra. Acolo se va face o mică buclă și concurenții se vor întoarce spre Văliug pe traseul amenajat. Vom oferi diferite premii în bani,echipament sportiv, trofee, diplome și surprize dulci, a spus Ionuț Silinc. ”

Cupa cluburilor la schi alpin se va desfășura sâmbătă,16 februarie de la ora 10.00, pe pârtia Casa Baraj de la Văliug, iar cea de schi de tură duminică, 17 februarie de la ora 11.30. Înscrierile se fac inclusiv în ziua concursurilor.

Evenimentele sunt susținute și recomandate de Radio România Reșița.

sursa foto: Sergiu Paraschivu

Cristina Corocan