In memoriam, Radu Bote. Speranţele handbalului din vest vor face spectacol în Polivalenta reşiţeană

Plecat mult prea devreme la cele veşnice, omul de handbal Radu Bote lasă în urmă regrete, amintiri dragi, dar şi multe realizări. În ultimii ani, Radu a activat ca antrenor sub roşu şi negru, la CSM Reşiţa – unde, alături de colegi, a pus bazele unei adevărate pepiniere handbalistice. Proiectul menit să asigure schimbul de mâine al handbalului reşiţean s-a bucurat de succes şi s-a dezvoltat spectaculos: în prezent, gruparea rossoneră pregăteşte peste 100 de tinere speranţe de toate vârstele – de la categoria babyhandbal până juniori mari.

Cu pricepere, dăruire şi răbdare, Radu Bote a format handbalişti valoroşi şi oameni de caracter. În weekend, colegii, prietenii, şi tinerii handbalişti din centrul reşiţean îi vor onora amintirea printr-un omagiu… sportiv. În Polivalenta reşiţeană se va juca handbal în cadrul primei ediţii a Memorialului Radu Bote. Alături de reprezentanţii Reşiţei, vor intra în competiţie oaspeţi din Timişoara şi Lugj. Cu detalii, antrenorul Cristian Ionescu.

“Acest eveniment este organizat în memoria colegului nostru Radu Bote, cu un om deosebit, un profesionist care și-a dedicat întreaga carieră handbalului reşiţean. Memorialul Radu Bote va fi organizat sâmbătă, 16 decembrie, la Sala Polivalentă din Reșița, începând cu orele10.00. La turneu vor participa patru echipe de juniori II şi III. Formaţiile participante sunt SCM Politehnica Timișoara (J III) CSS Lugoj (J II) şi CSM Reşiţa (J II şi J III). La acest turneu se vor acorda și patru premii speciale, pentru cel mai bun portar, cel mai bun apărător, cel mai bun jucător al turneului și golgheterul competiţiei. Iubitorii de handbal sunt așteptați într-un număr cât mai mare la un spectacol sportiv organizat în memoria unui om deosebit – care a fost Radu Bote.”

Susţinută de părinţii tinerilor handbalişti reşiţeni şi de câţiva sponsori generoşi, prima ediţie a Memorialului Radu Bote este organizată de clubul CSM Reşiţa. Evenimentul sportiv se bucură şi de sprijinul administraţiei publice judeţene şi locale.

Cele mai citite

Related Articles