In memoriam, Marius Popescu. Echipe de copii şi de old-boys vor participa la evenimentul sportiv din Polivalenta reşiţeană

O nouă ediţie a Memorialului Marius Popescu la fotbal se va desfăşura în acest weekend la Reşiţa. Competiţia va avea, pentru prima oară, două secţiuni. Pe lângă turneul de fotbal juvenil se va desfăşura şi o întrecere a veteranilor. Cu detalii, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Viorel Lolea.

„Aşa cum i-am obișnuit pe iubitorii fotbalului din județul nostru, o să organizăm Memorialul Marius Popescu, care va avea loc în Sala Polivalentă din Reşiţa. Începând de anul acesta, pe lângă tradiționalul turneu de copii, care sunt convins că o să fie foarte interesant, vom face și un turneu de old-boys –  deci, practic, și vechii, foștii prieteni ai lui nea Marius, cum îi spuneam noi, vor avea ocazia să se întâlnească şi să joace o dată pe an în memoria dânsului. Ediţia de anul acesta va fi un proiect pilot, cu noutatea reprezentată de turneul de old-boys. Mai multe veţi vedea la sală, vor fi și  surprize plăcute și, bineînțeles, fiecare copil va primi dulciuri în pragul sărbătorilor. Nea Marius ținea foarte mult la echipele de copii și juniori din cadrul județului şi vrem să continuăm tradiţia acestui turneu care îi este dedicat.”

Memorialul Marius Popescu va debuta vineri, 8 decembrie, la ora 12.00, cu turneul copiilor  născuţi în 2012 şi mai mici. Vor intra in competiţie CSS Caransebeş, Lupii Argintii, Mundo Reşiţa, Bistra Glimboca, Voinţa Vrani,  Star Berzovia şi CSM Reşiţa. Sâmbătă, tot de la ora 12.00, se va desfăşura turneul de old-boys, care va reuni la start echipele Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din Caraş-Severin, Arad, Hunedoara şi Alba.

foto: facebook AJF Caras-Severin

Cele mai citite

Related Articles