HC Adrian Petrea Reșița nu a reușit să se impună în fața celor de la CSA Steaua București

39

În ultimul meci al etapei a opta din Liga Zimbrilor, HC Adrian Petrea Reșița a pierdut pe teren propriu, scor, 25-28 (12-15), în fața echipei CSA Steaua București.

Adrian Petrea a surprins, începând meciul cu o formulă în care s-au aflat jucători care nu au prea evoluat până acum. Steliștii s-au impus încă de la început și la jumătatea primei reprize conduceau cu 9-6. Reșițenii au reușit să rămână în joc, însă nu s-au putut apropia decât la un gol de adversarii lor. Pe final, diferența a crescut în favoarea steliștilor, reșițenii riscând totul după ce au scos și portarul, însă nu au putut întoarce rezultatul, scorul final fiind de 25-28.

Am avut emoții înaintea meciului pentru că am urmărit toate jocurile, în special cele de acasă, în care Reșița a etalat un joc extraordinar de bun. Ne-am pregătit pentru acest joc, din toate punctele de vedere și mă bucur că ne-a ieșit. Felicit Reșița pentru parcursul de până acum și eu cred că sunt capabili să treacă peste orice moment dificil”, a spus antrenorul celor de la Steaua, Ovidiu Mihăilă.

Am fost foarte încrezător, dar calculele care le facem înaintea meciului nu se ”pupă” cu cele din teren. Pentru noi a fost un meci cu presiune și nu am văzut aceeași determinare la jucătorii mei, la fel cum au avut cel puțin în meciurile de acasă. Trebuie să facem o analiză, în primul rând individual și să vedem unde greșim pentru că situația se îngreunează din ce în ce mai mult pentru noi”, a spus Adrian Petrea

HC Adrian Petrea rămâne pe locul 12 al clasamentului, cu 7 puncte. În etapa viitoare, echipa reșițeană va juca pe terenul ultimei clasate, CSM Satu Mare, echipă care nu a acumulat niciun punct până acum.