HC Adrian Petrea aşteaptă duelul cu CSM Bucureşti din play-off-ul Ligii Naţionale

Handbaliştii de la HC Adrian Petrea sunt într-o scurtă vacanţă după încheierea primei părţi a campionatului intern, determinată de acţiunile echipei naţionale.

Reşiţenii au încheiat sezonul regulat pe locul 7 cu 40 de puncte după 12 victorii, 4 egaluri şi 10 înfrângeri. Elevii lui Adrian Petrea vor relua antrenamentele luni, 4 aprilie, în Sala Polivalentă din Reşiţa pentru pregătirea partidelor din play-off cu CSM Bucureşti. Partea a doua a Ligii Naţionale de handbal masculin începe în 24 aprilie. În această fază, reşiţenii au programate două din cele trei meciuri în deplasare.

Antrenorul Adrian Petrea ne-a declarat că „acum, echipa CSM-ului arată o formă foarte bună”, dar este convis că ei vor pregăti foarte bine această dispută, pentru că în cele două întâlniri pe care le-au avut până acum nu au avut viaţă uşoară cu reşiţenii. Fostul internaţional speră ca această a treia confruntare să fie benefică reşiţenilor şi elevii săi să producă, întradevăr, surpriza campionatului.

În sezonul regulat, HC Adrian Petrea a pierdut primul meci, pe teren propriu, cu 27-23, dar în retur reşiţenii au smuls un egal la Bucureşti, 29-29.

La finalul primei părţi a campionatului, CSM Bucureşti a încheiat pe poziţia a doua cu 59 de puncte.

foto arhivă

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles