HC Adrian Petrea a urcat două poziţii în clasamentul Ligii Naţionale masculine de handbal

HC Adrian Petrea-Dunarea Calarasi, la Resita (2)

HC Adrian Petrea a câştigat cu 26-25, meciul împotriva Dunării Călăraşi, disputat duminică, 13 decembrie, la Constanţa, în etapa a 17-a a Ligii Naţionale masculine de handbal. Jucătorii reşiţeni au abordat partida cu o altă atitudine, faţă de ultimele jocuri, şi cu dorinţa de a se impune, a spus antrenorul oaspeţilor. Cei mai buni marcatori de la HC Adrian Petrea au fost Vaidasigan cu 8 goluri şi Dospinescu- 5 reuşite.

În urma acestei victorii, echipa reşiţeană urcă două locuri în clasamentul provizoriu, până pe poziţia a patra, cu 31 de puncte.

HC Adrian Petrea mai are de jucat un singur meci oficial în acest an, în Cupa României, în deplasare cu HCM Făgăraș, liderul seriei B din Divizia A masculine de handbal. Meciul se va juca în această săptămână.

HC Adrian Petrea: Shota Tevzadze, Andrei Drăghici – Ilie Vaidasigan (8 goluri), Florin Dospinescu (5), Mihail Huta (3), Dușan Trifkovic (2), Cristian Lela (2), Mihai Rohozneanu (2), Marius Bahan (2), Eremia Pîrîianu (1), Oleksandr Starchenko (1), Lucian Ignat, Tiberiu Popovici, Sebastian Pârvan, Robert Rugaci, Andy Sămînță. Antrenor: Adrian Petrea.

Într-un alt meci, duminică seara, Politehnica Timişoara a obţinut un egal, 25-25, în deplasare, cu CSM Ploieşti, după ce bănăţenii au avut doi jucători care au primit cartonaşe roşii în ultimele secunde de joc. Ploieştenii au egalat din 7 metri. Cele mai multe goluri ale lui Poli au fost înscrise de Cikovani-7. Formaţia de pe Bega rămâne pe locul 7 cu 26 de puncte.

foto arhivă

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles