HC Adrian Petrea a remizat, 29-29, în deplasare cu CSM Bucureşti

Handbal Club Adrian Petrea a obţinut un punct marţi, 23 februarie, din deplasarea de la Bucureşti, împotriva vicecampioanei CSM, la fel cum a reuşit cu trei zile în urmă cu HC Odorhei.

Handbaliştii de la HC Adrian Petrea Reşiţa au dovedit, încă o dată, că sunt o echipă care luptă până la final şi pune probleme formaţiilor aflate în fruntea clasamentului Ligii Naţionale. Reşiţenii au încheiat la egalitate, 29-29, partida de marţi seara, jucată în deplasare cu CSM Bucureşti, deşi la pauză erau conduşi cu cinci goluri, 17-12. Scenariul din urmă cu trei zile, împotriva celor de la HC Odorhei, s-a repetat.

Începutul meciului cu CSM Bucureşti a fost unul modest pentru echipa lui Adrian Petrea, după 10 minute de joc tabela de marcaj indicând 6-2 în favoarea gazdelor. Vicecampionii au mărit diferenţa reuşind să pună o distanţă de 7 goluri faţă de reşiţeni, 16-9, în minutul 25. La pauză a fost 17-12 pentru gazde.

În partea a doua a meciului, reşiţenii au fost mai determinaţi şi au reuşit să reducă din diferenţă, iar în minutul 43, gazdele au rămas cu un singur gol avantaj, 21-20. În minutul 50, Pârvan a stabilit egalitatea, 24-24. Când mai erau 5 minute până la finalul partidei, HC Adrian Petrea a trecut în avantaj, 29-27, prin reuşitele lui Starchenko și Bahan. Echipa lui Zvonko Sundovski a restabilit egalitatea prin Milosevic și Humet, iar scorul final a fost 29-29.

Arbitrii întâlnirii dintre CSM Bucureşti şi HC Adrian Petrea, Marcel Sas și Marius Pinteau, au dictat două eliminări în ultimele secunde de joc. Bahan a primit cartonaş roşu după ce l-a faultat pe Milosevic, iar Stamate a fost sancţionat pentru proteste.

HC Adrian Petrea rămâne pe locul 7 în clasament cu 36 de puncte, iar în etapa viitoare va întâlni Steaua, pe teren propriu.

HC Adrian Petrea: Drăghici, Sămînță – Vaidasigan (10 goluri), Bahan (6), Pârvan (4), Huta (3), Rohozneanu (2), Ignat (2), Popovici (1), Starchenko (1), Trifkovic, Lela, Rugaci, Dospinescu, Heimbach.

sursa foto: facebook

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles