Handbaliştii rossoneri n-au dat nicio şansă Unirii Sânnicolau Mare

După două eşecuri la rând, divizionara secundă de handbal CSM Reşiţa şi-a reparat moralul cu o victorie categorică în faţa propriilor suporteri. În Sala Polivalentă, rossonerii n-au dat nicio şansă formaţiei Unirea Sânnicolau Mare. Echipa reşiţeană pregătită de Marius Bahan şi Cristian Ionescu a dominat clar confruntarea, a condus la pauză cu 22-11 şi s-a impus în final cu 43-23. Un rezultat normal, contra unei echipe ceva mai modeste, a apreciat coordonatorul secţiei reşiţene de handbal, Adrian Acea.

“Un meci mai accesibil, ca să spun aşa, pentru noi. Cunoșteam oarecum echipa din Sânnicolau și mă bucur că băieții s-au mobilizat foarte bine. S-au pregătit foarte bine toată săptămâna şi, din punctul meu de vedere, au reușit o victorie frumoasă, o victorie la scor. Vreau să punctez faptul că băieții cu mai puțină experiență au făcut un meci bun, au înțeles mesajul transmis de Marius Bahan și de Cristian Ionescu. Sunt bucuros pentru victorie și mă bucur că publicul ne-a susținut. Îmi doresc să mergem în continuare măcar la fel de bine ca în acest meci.”

Pentru rossoneri urmează o deplasare la Timişoara, unde CSM-ul va înfrunta un alt adversar accesibil: CSU Politehica. Jocul bun contra Unirii Sânnicolau Mare dă încredere echipei, spune reşiţeanul Raul Heimbach, care speră ca rossonerii să ia trei puncte si din duelul cu studenţii timişoreni.

“Mă bucur că am reușit să câștigăm, după cum aţi văzut am dominat meciul de la un capăt la altul. Urmează o nouă etapă, o deplasare la Timișoara, unde ne trebuie neapărat trei puncte. Mă bucur că a jucat toată echipa foarte bine, atmosfera în vestiar este bună și sper să o ținem tot așa. Ne pare rău pentru cele două meciuri pierdute, jocuri în care nu am fost la capacitate maximă. Suntem o echipă tânără, cred în colegii mei, putem mult mai mult sper să ne pregătim în continuare la fel de bine şi să nu apară accidentări. Mergem la Timișoara doar cu gândul de a câştiga, sper să o şi facem.”

CSM Reșița: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu (4 goluri), Gabriel Constantinescu (1), Marius Bahan (1 g), Snezan Radosavlevici (7), Raul Heimbach (6), Marian Negru (4), Oleksandr Startchenko (8), Andrei Bondoc (1), Lucian Ignat, Adrian Acea, Rareş Scurt (4), Antonio Gîrban (3), Denis Barbu (4).


Meciul CSU Politehnica Timişoara – CSM Reşiţa, joc din cea de-a 6-a etapă a diviziei A, se dispută pe 21 octombrie. Înaintea acestei partide, rossonerii se află pe locul patru al seriei, cu 9 puncte, iar gazdele din Timişoara sunt pe ultima poziţie, fără punct câştigat în actualul sezon.

Cele mai citite

Related Articles