Handbaliştii reşiţeni, victorioşi în ultima etapă. CSM Reşiţa încheie playoff-ul pe locul cinci

Pe finalul unui sezon pe care l-a început foarte bine şi l-a încheiat modest, divizionara A de handbal CSM Reşiţa a reuşit să mai ofere suporterilor bucuria unei victorii. În Sala Polivalentă, rossonerii s-au impus cu 36-34 în faţa formaţiei CSM Făgăraş. Un meci bun, care pune punct unui sezon greu, a spus antrenorul Radu Bote. Unii handbalişti n-au prea jucaţ, a adăugat, fără alte explicaţii, principalul rossonerilor.

“A fost ultimul meci, băieții și-au dorit mai mult, au dat tot ce au avut şi au câștigat. A fost un sezon destul de greu, pentru că nu prea au jucat. Nu toţi, mă refer doar la unii dintre ei. N-aș vrea să vorbesc mai mult despre aspectul acesta, încă. Acum vedem ce se întâmplă cu echipa și abia după aceea hotărâm ce facem. Deocamdată, clar, e multă incertitudine.”

La finalul partidei cu Făgăraşul, veteranul Lucian Ignat a ţinut să mulţumească tuturor susţinătorilor echipei reşiţene.

“Victoria de azi pentru noi a contat, a fost cumva o anumită presiune, pentru că am vrut să câștigăm, să terminăm acest sezon cu dreptul, așa cum l-am şi început. A fost o victorie pentru public, dar şi pentru moralul nostru. Am vrut să plecăm în vacanță împăcaţi că am terminat sezonul cu o victorie acasă, în fața minunatului nostru public.

Pe ansamblu, dacă e să vorbesc despre tot sezonul, cred că se putea puțin mai bine – dar zic eu că nu a mers din cauza accidentărilor pe care le-am avut pe tot parcursul campionatului, şi mai ales în ultima perioadă, în partea playoff-ului. Aici am întâlnit echipe mult mai valoroase, cu loturi foarte bune și numeroase. Pe noi ne-au afectat aceste accidentări; și așa suntem o mână de oameni, iar din mâna aceea de oameni au lipsit mereu jucători accidentaţi. Mulțumim susținătorilor, atât celor prezenţi aici în sală, cât și celor din fața telefoanelor, care ne-au urmărit pe facebook. Mulţumim și Primăriei pentru încă un an de susținere. Ce urmează nu știu să vă spun, nu am această calitate. Nu știm ce urmează, asta va decide clubul.”

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Marius Bahan, Raul Heimbach (5 goluri), Marian Negru (12 goluri), Marius NEGRU, Andrei Bondoc (6 goluri), Lucian Ignat (3 goluri), Deniss Kirsch (8 goluri), Antonio Gîrban (1 gol), Dragoș Dăneasa (1 gol).

Fruntaşele CS Universitatea Cluj şi CSM Sighişoara sunt echipele promovate, iar ocupantele locurilor 3-4, Alexandria şi Făgăraşul, vor merge la baraj. CSM Reşiţa a încheiat playoff-ul pe poziţia a cincea, cu un bilanţ de 7 victorii şi 7 înfrângeri.

Cele mai citite

Related Articles