Handbaliştii reşiţeni au pierdut la Oradea. Adrian Acea: “Am făcut totuşi un joc mai bun decât cel contra Făgăraşului”

Divizionara A masculină de handbal CSM Reşiţa n-a avut succes în etapa a 4-a. Rossonerii au evoluat în deplasare la CSM Oradea, gazdele reuşind să se impună la o diferenţă de un singur gol. A fost în final 31-30 (18-14) în favoarea orădenilor – dar coordonatorul secţiei reşiţene, Adrian Acea, e de părere că se observă o creştere în evoluţia echipei.

“În deplasarea de la Oradea cu echipa locală CSM – din punctul meu de vedere o echipă cu un lot valoric egal cu lotul echipei noastre – am reușit, cred, un joc mai bun decât cel disputat în etapa precedentă pe teren propriu cu echipa din Făgăraș. Spun că am reușit să facem un joc mai bun, deoarece s-a văzut o îmbunătățire mai ales pe partea de apărare – dar și o îmbunătățire a jocului celor doi portari ai noștri, care au avut undeva la 12-13 intervenții pe tot parcursul meciului.

Diferența a fost făcută în mare parte în prima repriză, unde noi – posibil din cauză că știam că ne așteaptă un meci foarte greu – am intrat puțin timorați, puțin neatenți la momentele-cheie ale meciului. În repriza a doua în schimb am reușit să strângem puțin rândurile. Ne-am îmbunătățit jocul, şi undeva, în ultimele 10-12 minute ale meciului, am reușit să revenim la scorul de 24-24. Cu toate acestea, nu a fost suficient. Echipa din Oradea a fost mai bună, vreau să îi felicit pe această cale – dar totodată vreau să-i felicit și pe băieții noștri, pentru că nu au cedat. Sunt convins că vom putea îmbunătăți din ce în ce mai mult jocul echipei, am încredere în băieți şi în antrenorii noștri.”

CSM Reșița: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu, Marius Bahan (6 goluri), Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (3), Marian Negru (1), Oleksandr Starchenko (5), Marius Negru, Andrei Bondoc (3), Lucian Ignat (2), Adrian Acea, Rareș Scurt, Antonio Gîrban (5), Denis Barbu (1).

După două înfrângeri consecutive, CSM Reşiţa ocupă locul patru în seria A, cu 6 puncte. Oradea este pe poziţia a treia cu 9 puncte – iar pe primele două locuri se află CSM Odorheiu Secuiesc şi CSM Făgăraş, fiecare cu câte 12 puncte. Sâmbătă, de la ora 12.00, CSM Reşiţa va primi vizita timişenilor de la Unirea Sannicolau Mare.

Sursa foto: facebook CSM Oradea-Handbal Masculin

Cele mai citite

Related Articles