Handbaliştii de la HC Adrian Petrea se antrenează, din nou, în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa

Handbaliştii de la HC Adrian Petrea au încheiat meciurile amicale şi se pregătesc pentru primul joc oficial din acest an.

Jucătorii lui Adrian Petrea vor înfrunta pe CSM Bucureşti în sferturile de finală ale Cupei României, sâmbătă, 30 ianuarie. Înaintea reluării partidelor oficiale, handbaliştii sunt nevoiţi să se antreneze, din nou, în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa. Antrenorul Adrian Petrea este dezamăgit de această situaţie, deoarece sala nu este potrivită pentru antrenamentele unei echipe de ligă naţională. Mai mult decât atât, spaţiul nu este omologat pentru meciurile oficiale din primul eşalon al handbalului românesc, astfel că, pentru meciurile de acasă, programate în 4 şi 7 februarie, cu Energia Târgu Jiu și cu Potaissa Turda, conducerea clubului HC Adrian Petrea va fi nevoită să caute o sală pentru a putea juca.

Antrenorul Adrian Petrea a vorbit despre această situaţie în care se află echipa: „Sunt foarte dezamăgit. Am fost iarăși nevoiți să revenim în sala de la „Traian Vuia“, o sală care am spus-o și o repet nu este potrivită pentru antrenamentele unei echipe de Liga Națională. Sperăm să facem față în continuare. Vizavi de această decizie (de a se interzice accesul în Sala Polivalentă) sunt dezamăgit, pentru că pe zi ce trece, simt că nimeni sau, eu știu, prea puțini vin în sprijinul nostru. Nu am cerut foarte mult, nu am cerut aproape nimic de la oraș. Noi am încercat să creăm pe cont propriu tot ceea ce facem aici, dar un mic sprijin cred că ne era necesar și nouă, doar să ne antrenăm și să jucăm în Sala Polivalentă, pentru că, la urma urmei, ceea ce facem noi nu este doar pentru noi, ci și pentru comunitatea de aici. Dar, legea trebuie respectată, mai departe, nu știu, organele competente sau persoanele competente care pot lua decizii, eu zic să se gândească, să reflecteze asupra situației și asupra muncii pe care o desfășurăm noi aici și să ia cât de curând o decizie. Ne așteaptă două meciuri foarte importante pentru noi ca și club, pentru noi ca și poziție în clasament, pentru oraș. Avem mare nevoie să jucăm în Sala Polivalentă meciurile cu Târgu Jiu și cu Turda.“

Partida din sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin dintre CSM Bucureşti şi HC Adrian Petrea se va juca sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 20.

foto arhivă

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles