Handbaliștii de la CSM Reșița încep seria meciurilor amicale

321

Handbaliștii de la CSM Reșița întâlnesc în această săptămână în meci amical pe SCM Politehnica Timișoara

Echipa masculină de handbal CSM Reșița se află în plină perioadă de pregătire. În zilele ce urmează va disputa o serie de meciuri amicale, după cum afirmă antrenorul principal, Ilie Vaidasigan:

Suntem nerăbdători să începem un nou sezon. Vom avea două meciuri amicale cu Politehnica Timișoara, unul la Reșița (26 iulie) și celălalt la Timișoara (27 iulie). La începutul lunii august, mai exact pe data de 1 și 2 vom disputa un turneu la Turda. De asemenea, pe 11 august vom juca un meci la Reșița cu campioana Dinamo București, iar pe 15 august vom întâlni, tot acasă, CSM Bacău. Cam acesta este programul echipei în perioada următoare. La sfârșitul lunii august vom începe campionatul, iar în primele două etape vom juca acasă echipele din Buzău și din Bacău. Sperăm să avem un debut cu dreptul. Staff-ul tehnic este același: Cristian Ionescu, Irinel Dumitru, Cristi Pătru (președintele secției) și Mihai Rohozneanu (coordonatorul secției). În viitorul sezon ne propunem să rămânem în Liga Națională și am încercat să menținem același nucleu de jucători ca și în sezonul trecut. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul”, a afirmat Ilie Vaidasigan, antrenorul echipei reșițene.

CSM Reșița va disputa primul joc amical din această vară vineri, 26 iulie în polivalenta reșițeană cu SCM Timișoara. Jocul este programat la ora 17.00.

Liga Națională masculină de handbal va începe la sfârșitul lunii august,  iar în primele două etape CSM Reșița va întâlni acasă echipele din Buzău și din Bacău.

sursa foto: Cristina Corocan