Handbalistele reşiţence au pierdut la Slatina

Universitatea Resita-Muresul Tg. Mures Divizia A 2015

Universitatea Reşiţa a fost învinsă miercuri, 23 septembrie, cu 35-25, în deplasare, de CSM Slatina, în etapa a 2-a a Diviziei A de handbal feminin, seria B. La pauză, conduceau tot gazdele, cu 14-11.

Antrenorul Cristian Busuioc a recunoscut că fetele au jucat foarte slab în prima repriză, după 10 minute scorul fiind 10-2 în favoarea gazdelor. Reşiţencele şi-au revenit, dar nu au reuşit să se apropie decât la cel mult un gol, 18-17 în minutul 36. În continuare, echipa gazdă s-a desprins decisiv, iar studentele reşiţence au căzut fizic, a precizat Cristian Busuioc. Antrenorul a mai adăugat că în sala de la Slatina a fost un zgomot infernal, spectatorii fiind „înarmaţi” cu vuvuzele şi tobe. Cristian Busuioc a mai adăugat că, în pofida scorului final, nu aceasta este diferenţa între cele două formaţii.

Universitatea Reşiţa: Delia Roman, Andra Ioța, Alexandra Popescu, Andrada Stamin, Adriana Voina, Irina Munteanu, Alina Cristea, Alexandra Dinu, Claudia Baldovin, Raluca Buia, Beatrice Kovari, Gianina Iung, Loredana Kovacs, Cătălina Dumitrescu. În etapa a treia, ale cărei meciuri sunt programate pe 30 septembrie, Universitatea Reșița va sta.

Universitatea Reşiţa va sta în următoarea etapă, iar în data de 3 octombrie, în etapa a 4-a, va juca pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Etapa a 5-a, din 10 octombrie, programează partida cu CS Universitatea de Vest Timișoara, în municipiul de pe Bega.

foto arhivă

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles