Handbalistele din Herculane au un parcurs foarte bun în Olimpiada Gimnaziilor 2017

Sala Sporturilor a Liceului Traian Vuia  din Reşiţa a găzduit faza judeţeană a ONSS/OLIMPIADA GIMNAZIILOR 2017 la handbal-fete, la care au participat cinci echipe din ciclul gimnazial de la unităţi şcolare din Reşiţa, Anina, Bocşa şi Băile Herculane.

În finala competiţiei, elevele Liceului HERCULES din Băile Herculane au învins cu scorul de 12-11 formaţia Şcolii Generale Nr.7 din Reşiţa, pe cel de-al treilea loc clasându-se echipa Şcolii Generale Nr.1 din Bocşa. Tinerele handbaliste din staţiunea de pe Valea Cernei au primit trofeul competiţiei prin căpitanul lor – Denisa Drăgulescu şi s-au calificat pentru faza zonală a competiţiei, care se va desfăşura în zilele de 18-19 martie la Timișoara.

”Organizarea a fost foarte bună, fetele s-au descurcat foarte bine, iar la faza zonală dorim să ne clasăm pe un loc cât mai bun! Din rândurile formaţiei pe care o pregătesc le-aş remarca pentru evoluţia lor în turneul de la Reşiţa pe Denisa Drăgulescu şi Lia Ciucure, ne-a declarat Toma Drăgoiu – antrenorul echipei de pe Valea Cernei”.

Paul Sever Smadu

De același autor

Related Articles