Handbal, junioare III: reşiţencele de la Traian Vuia, învinse la limită de fetele de la CS Novaci

Echipa de handbal junioare III a Liceului Traian Vuia din Reşiţa n-a avut noroc în meciul jucat acasă cu gorjencele de la CS Novaci, în cea de-a 14-a etapă a competiţiei din grupa H. Confruntarea a rămas echilibrată până la final, dar lipsa de experienţă a înclinat în cele din urmă balanţa în favoarea echipei oaspete. Cu 10 secunde înainte de ultimul fluier, formaţia gazdă a avut şansa egalării dintr-o aruncare de la 7 metri – care a fost, din păcate, ratată. S-a terminat 23-22 pentru CS Novaci. Chiar dacă n-a luat puncte, echipa reşiţeană se află într-un evident progres, apreciază antrenoarea Eva Todoruţ.

„Această întâlnire zic eu că a fost una foarte bună, chiar dacă nu am câștigat într-un final. Remarc progresul fetelor – fiindcă la prima întâlnire cu CS Novaci am avut parte de o înfrângere la aproape treizeci de goluri. Consider că acum se vede un progres față de acel joc. De această dată am avut o apărare care a funcționat bine – dar, din păcate, în faza de atac, la aruncările de la 7 m, am ratat de șase ori – și acolo cred eu că s-a decis soarta jocului. Mai trebuie să lucrăm la aceste aruncări, fiindcă se pare că acolo suntem deficitari. Sâmbătă, 3 februarie, avem meci tot acasă, cu echipa LPS Fl. Fleseriu Sebeş. Vă așteptăm la ora 13.00 să ne susțineți – și sperăm să fie cu victorie de data aceasta.”

Formaţia de junioare III a Liceului Traian Vuia din Reşiţa se află anul acesta la primul sezon oficial. Deşi a pornit cu echipa practic de la zero, antrenoarea Eva Todoruţ e convinsă că elevele sale au nevoie doar de timp pentru a recupera decalajul faţă de formaţiile mai experimentate. Fetele de la Vuia se află deocamdată pe locul opt, din zece echipe care evoluează în seria H a competiţiei.

Cele mai citite

Related Articles