Handbal feminin: Universitatea Reşiţa a scăpat printre degete victoria contra timişorencelor de la UVT

Fără adversară în prima etapă a diviziei A, handbalistele Universităţii Reşiţa au debutat în runda a doua – cu un meci pe teren propriu contra fetelor de la Universitatea de Vest din Timişoara. Derbiul studenţesc din Polivalenta reşiţeană a debutat bine pentru gazde, care au condus pe tabelă în cea mai mare parte a primei reprize. Scorul pauzei a fost 17-15 pentru reşiţence – iar startul părţii a doua a fost din nou unul promiţător: Universitatea Reşiţa s-a desprins la patru goluri şi a rămas în avantaj până în minutul 55, când timişorencele au reuşit să egaleze la 26. Gazdele au avut şansa unei noi desprinderi, dar jocul precipitat din final a privat formaţia reşiţeană de o victorie pe care o merita. S-a terminat 28-28, spre regretul antrenorului reşiţean Cristian Busuioc:

“Cred că a fost un joc frumos; în schimb, trebuie să recunosc că, dacă în prima parte am intrat bine, am condus pe toată perioada și aproape pe tot parcursul jocului, în momentul în care am am fost egalați s-a simțit factorul psihologic. Am făcut multe greșeli neforțate – explicabil, se vede lipsa de experiență – şi am scăpat o victorie printre degete. Asta e, mergem înainte, trebuie să ținem capul sus, să muncim mai mult și în mod sigur vor veni și rezultatele pozitive. Acum am întâlnit un adversar de calibrul nostru, dar meciurile următoare vor fi şi mai dificile. Avem un lot tânăr și spun eu că dacă vom munci se va vedea progresul și vom crește de la joc la joc.”

Universitatea Reşiţa: Bianca Gherman, Lorena Scurtu, Maria Dumitru, Roxana Voina (2), Maja Eremici (6), Slageana Radosavlevici, Valentina Leustean (5), Iulia Bledea (1), Irina Ciobanu, Antonia Dalea (1), Oana Iordache, Narcisa Diaconescu (4), Iasmina Miloş (2), Alexandra Stiubei Gîrboni (5), Adriana Mihai, Alexandra Andrei (2)


După acest egal, Universitatea Reşiţa ocupă locul patru în clasamentul seriei C. Etapa următoare este programată în data de 24 septembrie, când formaţia reşiţeană va evolua în deplasare la CSM Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles