Handbal feminin: CSM Deva, o nucă prea tare pentru Universitatea Reşiţa

Misiune imposibilă pentru Universitatea Reşiţa, în cea de-a 10-a etapă a campionatului Diviziei A de handbal feminin. Pe propriul teren, studentele reşiţene au primit replica formaţiei CSM Deva, liderul neînvins al seriei C. Deşi a evoluat curajos şi a avut momente bune de joc, tânăra echipă a Reşiţei a cedat la o diferenţă destul de mare în faţa unei formaţii oaspete superioare din toate punctele de vedere. CSM Deva a condus la pauză cu 19-11 şi s-a impus în final cu scorul de 37-24. Învingătoarele au înscris peste 15 goluri din contraatacuri tăioase, purtate în mare viteză. O victorie meritată a Devei, a  recunoscut antrenorul reşiţencelor, Cristian Busuioc.

“Cred că am ieșit onorabil din acest joc, dacă putem spune așa – deși trebuie să recunoaștem că diferența de pe tabelă e mare. Dar e mare și diferența de valoare între lotul celor de la CSM Deva și lotul nostru, care este în cea mai mare parte a lui un lot studențesc. Cred că au fost momente bune ale jocului, trebuie să recunoaștem în schimb că Deva a obținut o victorie meritată, a arătat că este echipa cea mai bună din seria noastră în momentul de față. Important este pentru noi că ne-am prezentat mai bine pe teren propriu față de turul campionatului – când trebuie să recunosc că Deva ne-a spulberat pur și simplu, îmi aduc aminte că am luat atunci 30 de goluri diferență. Fetele sunt într-un progres și asta este tot ce contează pentru noi. Ne pregătim în continuare, ele trebuie să fie încrezătoare și să arate progres până la finalul campionatului.”

Universitatea Reşiţa: Bianca Gherman, Lorena Scurtu, Roxana Voina (11), Maja Eremici (5), Slageana Radosavlevici, Diana Giuca, Valentina Leuştean (1), Iulia Bledea, Antonia Dalea (1), Oana Iordache (1), Maria Dumitru, Narcisa Diaconescu (2), Iasmina Pataseanu, Alexandra Ştiubei-Gîrboni (3), Elena Petrescu, Alexandra Andrei

După zece etape, Universitatea Reşiţa ocupă locul cinci într-o serie în care evoluează şapte echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles