Handbal: Edi Belchite lasă Reşiţa pentru Bacău

După un sezon în care a fost principala “gură de tun” din atacul divizionarei secunde CSM Reşiţa, handbalistul Eduard Belchite părăseşte gruparea reşiţeană pentru a juca în prima ligă – la CSM Bacău. Aducerea jucătorului de 24 de ani a fost salutată de conducerea formaţiei moldovene, care i-a urat bun-venit printr-un mesaj postat pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Municipal:

“Eduard Belchite, un inter-stânga de 1,98 m, în vârstă de 24 de ani, a fost un pion foarte important pentru CSM Reșița în obținerea promovării în Liga Zimbrilor, formația bănățeană fiind cea mai bună dintre cele 8 ocupante ale locurilor 1 și 2 din seriile Diviziei A. Din păcate, clubul reșițean nu și-a putut răsplăti jucătorii prin înscrierea în ediția 2022-2023 a primului eșalon.

Din fericire pentru Belchite, care în trecut a mai evoluat pentru CSM București, CSM Bacău i-a remarcat evoluțiile și i-a propus un contract, acceptat cu bucurie de jucător. Până la urmă, omul potrivit la locul potrivit. Un astfel de handbalist este prea bun pentru divizia secundă.

La rândul său, Eduard Belchite a transmis un mesaj iubitorilor handbalului din Bacău:

”Sunt nerăbdător să reprezint un club familiarizat cu rezultate importante și cu suporteri cunoscători de handbal. Vă așteptăm să fiți alături de noi la fiecare meci. Hai Bacău!”

Sursa foto: facebook

Cele mai citite

Related Articles