Handbal, Divizia A: CSM Reşiţa, victorioasă şi la Sânnicolau Mare!

Divizionara A de handbal CSM Reşiţa a încheiat victorioasă şi etapa cu numărul 12 – rundă intermediară în care a evoluat pe terenul Unirii Sânnicolau Mare. Formaţia reşiţeană a condus la pauză cu un singur gol, 17-16, dar s-a desprins în partea a doua, reuşind să se impună clar, cu scorul de 37-28. Aceasta a fost cea de-a opta victorie consecutivă a rossonerilor, care sunt deja siguri de locul în playoff-ul competiţiei. Cel mai inspirat jucător ofensiv al Reşiţei a fost de această dată Marian Negru, cu 12 goluri.
În runda a 12-a s-au mai înregistrat rezultatele:


CSM Făgăraş-CS Universitatea Craiova 38-22
CSM Oradea-CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu 39-17

Partida CSM Odorheiu Secuiesc-CSU Politehnica Timişoara se dispută joi, 30 noiembrie, de la ora 18.00.

După această rundă, CSM Reşiţa are 30 de puncte, total cu care ocupă locul doi în seria A – în care lider e formaţia din Odorhei. În etapa următoare, pe 2 decembrie, rossonerii vor primi acasă replica echipei CSU Politehnica Timişoara.

CSM Reşiţa: Rafael MOISIUC, Ionuț TĂNASĂ, Bogdan TOMESCU, Gabriel CONSTANTINESCU (4 goluri), Marius BAHAN (1), Snezan RADOSAVLEVICI (1), Raul HEIMBACH (3), Marian NEGRU (12), Oleksandr STARCHENKO (5), Andrei BONDOC (2), Lucian IGNAT, Adrian ACEA (2), Patrick DUMITRU, Rareş SCURT (1), Antonio GÎRBAN (5), Denis BARBU (1)

Cele mai citite

Related Articles