Handbal, divizia A: CSM Reşiţa pleacă după puncte la Craiova

Divizionara A de handbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru cel de-al doilea meci al sezonului. După victoria categorică obţinută acasă contra echipei CSU Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, rossonerii pleacă în Bănie – unde vor întâlni formaţia CS Universitatea Craiova. Oltenii au învins şi ei în prima rundă, pe terenul formaţiei CSU Politehnica Timişoara. Va fi un incendiar, între două echipe de valori apropiate, spune antrenorul-jucător al Reşiţei, Marius Bahan, care speră ca elevii săi să aducă trei puncte importante de la Craiova.

“Va fi foarte greu, deoarece jucăm la ei acasă. Ştiu că și ei au moral bun, deoarece în prima etapă au câștigat – dar noi ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, și nu doar pentru acesta, pentru întreg sezonul. V-am spus, ne antrenăm și facem sacrificii pentru că ne dorim să creștem, să evoluăm, să căpătăm experiență. Am discutat cu băieții, atmosfera este foarte bună și ne dorim cu toții o victorie mare la Craiova, ceea ce ne va da un plus de moral, individual și colectiv. Am încredere mare că vom face un meci bun, doar că trebuie ca 60 de minute să fim conectați la meci, să fim foarte concentrați, și cu siguranță vom obține o victorie acolo.”

Duelul Universitatea Craiova – CSM Reşiţa, joc din etapa a doua a noului sezon, se dispută sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 12.00. Rossonerii vor avea şi sprijinul unui mic nucleu al galeriei Vulturii Semenicului.

Cele mai citite

Related Articles