Handbal, Divizia A: CSM Reşiţa a ratat startul în playoff

Handbaliştii de la CSM Reşiţa au început cu stângul playoff-ul Diviziei A. În faţa propriilor suporteri, rossonerii au primit replica formaţiei CSO Teutonii Ghimbav, care a obţinut in extremis o victorie mai puţin scontată. Reşiţenii au controlat prima repriză, pe care au încheiat-o cu avantaj de două goluri, 16-14. După pauză, confruntarea a fost una foarte echilibrată. Deznodământul partidei s-a decis aproape de fluierul final: Reşiţa a ratat din acţiune, iar oaspeţii au fructificat în ultima secundă o aruncare de la 9 m. S-a terminat 32-31 în favoarea Teutonilor din Ghimbav. Preşedintele-jucător al reşiţenilor, Adrian Acea.

“În partea a doua campionatului, în playoff, toate meciurile vor fi cam la fel: cine are moralul mai tare, cine este mai bine pregătit din punct de vedere fizic va fi echipa câștigătoare. Chiar dacă am jucat pe teren propriu, astăzi formaţia din Ghimbav a fost mai bună decât noi. Am cedat puțin fizic, atât pe finalul primei reprize, cât şi pe finalul celei de-a doua. Din păcate, în ultimele zece minute a contat și accidentarea lui Marius Bahan. Acesta este handbalul, acesta este sportul, trebuie să recuperăm undeva aceste trei puncte pe care le-am pierdut. Trebuie să ne pregătim mult mai bine și să ținem capul sus. Nu am pierdut nimic momentan, dar trebuie să ne ridicăm și să câștigăm în continuare următoarele partide. Vreau să mulțumesc tuturor susținătorilor noștri, conducerii clubului, publicului care a fost minunat, sper să reușim să ne revanșăm în etapele următoare.”

La rossoneri a debutat cu acest prilej Răzvan Muset, un portar de 19 ani adus în această iarnă de la echipa de juniori mari a clubului SCM Politehnica Timişoara.

CSM Reşiţa: Ionuţ Tănasă, Razvan Muset, Bogdan Tomescu, Gabriel-Lucian Constantinescu (3), Marius Bahan (4), Snezan Dan Radosavlevici, Raul Heimbach (7), Mircea-Marian Negru (6), Olexandr Starcenco (4), Andrei-Mihai Bondoc (1), Lucian Ignat (4), Adrian Acea, Rares Scurt, Antonio Girban, Denis Barbu (2)

În runda a doua, pe 10 februarie, CSM Reşiţa va evolua în deplasare la CSM Odorhei.

De același autor

Related Articles