Handbal, Divizia A: CSM Reşiţa a învins clar echipa din Făgăraş

Cea de-a 12-a etapă din playoff-ul Diviziei A de handbal masculin a adus la Reşiţa formaţia CSM Făgăraş – grupare situată în clasament deasupra formaţiei reşiţene. Încurajaţi de galeria Vulturii Semenicului şi de alţi suporteri inimoşi, rossonerii au făcut un joc foarte bun şi au controlat ostilităţile pe aproape tot parcursul meciului. A fost 22-15 după primele 30 de minute şi 37-32 la finalul unui duel câştigat absolut meritat de echipa gazdă. La final, veteranul Marius Bahan şi-a felicitat colegii pentru ambiţie şi dăruire.

“Am crezut în această victorie, ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci deoarece am vrut să ne luăm revanșa după ce la ei am pierdut la o diferență de două goluri.  Acolo, din păcate, au fost mai multe probleme, şi eu am fost accidentat, la fel şi Raul Heimbach. Se strânge foarte mult clasamentul în aceste momente. Noi mai avem două meciuri, unul la Alexandria, după care revenim acasă pentru jocul cu Medgidia –  care va fi ca o finală pentru noi, ca să prindem un loc cât mai bun în acest playoff de promovare. În jocul de astăzi diferenţa s-a făcut în apărare. A mers bine apărarea – și, bineînțeles, a mers şi poarta mai bine față de celelalte jocuri. (…) Îi felicit pe băieți pe colegii mei care s-au dăruit astăzi exemplar și am obținut o victorie destul de clară.”

Despre meci a vorbit şi Andrei Bondoc, care a marcat de cinci ori contra formaţiei din Făgăraş.

“Vreau să mulțumesc în primul rând spectatorilor, care au venit în număr destul de mare să ne susțină – și pentru că au cântat și au fost alături de noi tot timpul. Meciul a fost mult mai ușor decât ne așteptam, dar se vede că noi, dacă tratăm concentraţi 100% jocurile, putem putem câștiga orice meci. Şi cu puternica echipă din  Odorhei am demonstrat acest lucru,  în prima parte a campionatului, când am reușit să câștigăm aici. Deci, cred că dacă  fiecare dintre noi dă tot ce poate, putem câştiga liniştiţi orice partidă.”

CSM Reșița: Răzvan Mușet, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu (1), Gabriel Constantinescu (2), Marius Bahan (4), Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (5), Marian Negru (9), Oleksandr Starchenko (3), Andrei Bondoc (5), Lucian Ignat, Patrick Dumitru, Rareş Scurt, Antonio Gîrban (4), Denis Barbu (2). Antrenor Cristian Ionescu

În runda următoare, pe 14 mai, CSM Reşiţa va evolua în deplasare la CSM Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles