Handbal, Divizia A: CSM Reşiţa a câştigat la o diferenţă clară deplasarea de la Timişoara

Echipa de handbal CSM Reşiţa a câştigat duelul bănăţean disputat pe terenul formaţiei CSU Politehnica Timişoara, în cea de-a 6-a etapă a Diviziei A masculine. În sala Constantin Jude, rossonerii reşiţeni au fost conduşi la pauză cu 14-11, dar au revenit spectaculos în partea a doua, reuşind să se impună cu un categoric 31-21.

CSM Reşiţa are acum 12 puncte, total cu care se menţine pe locul patru în clasamentul seriei A. Turul competiţiei se încheie cu etapa intermediară de miercuri, 25 octombrie – rundă în care formaţia reşiţeană va primi vizita liderului CSM Odorheiu Secuiesc. Despre jocul de la Timişoara a vorbit antrenorul-jucător al Reşiţei, Marius Bahan:

“Un meci spectaculos, un meci frumos, cu două reprize diametral opuse; prima repriză n-am reușit să facem un joc bun, n-am reușit să ne apărăm eficient şi am ratat foarte mult, Am crezut că pot să menajez niște jucători pentru meciul următor, cel cu Odorhei, și n-am reușit să fac acest lucru. În repriza a doua am făcut o apărare foarte bună, am jucat contratac, faza a doua – ceea ce îmi doresc să se întâmple la fiecare meci, să dăm goluri ușoare şi să jucăm un handbal în viteză. Poarta ne-a ajutat în repriza a doua şi imediat s-a făcut diferența. Am câștigat acest meci la zece goluri, îi felicit pe cei de la CSU Politenica Timișoara pentru prima repriză când ne-au condus cu 14-11. Au avut determinare, au avut un joc bun, dar în a doua repriză noi am jucat ce trebuie.

Este doar o analiză scurtă, pentru că nu avem timp. Miercuri la ora 18.00 jucăm acasă cu liderul clasamentului, cu CSM Odorhei. îmi doresc toată susținerea galeriei și a suporterilor, să fie în sală şi să ne susțină – iar noi să reușim să facem un joc bun. Asta e cel mai important, să facem un joc bun. sperăm și ne dorim să luăm punct sau puncte în acest meci și vă invităm la un spectacol handbalistic – sunt convins că va fi un spectacol. Noi vom da totul pentru a obține un rezultat pozitiv”, a declarat veteranul Marius Bahan.

Cele mai citite

Related Articles