Handbal, divizia A: CSM Reşiţa a câştigat detaşat în Bănie

Divizionara A de handbal CSM Reşiţa a început perfec noul sezon. După victoria categorică obţinută acasă contra formaţiei CSU Constantin Brâncuşi, rossonerii s-au impus detaşat şi pe terenul Universităţii Craiova. Meciul din Bănie s-a încheiat cu scorul de 32-23 în favoarea reşiţenilor. Echipa s-a mobilizat exemplar, spune antrenorul-jucător Marius Bahan.

“A fost un meci extraordinar făcut de băieți, un meci în care toată lumea a fost concentrată 100%. Am spus înainte de joc că, pentru a obţine o victorie  la Craiova trebuie să fim concentrați, conectați la meci timpp de 60 de minute – și fiecare jucător care intră în teren să dea totul. Asta s-a şi întâmplat. Chiar dacă am câștigat la o diferență de nouă goluri, din teren meciul s-a simțit mult mai greu și mult mai echilibrat. Mă bucur mult pentru această victorie, e un succes care ne de încredere pentru meciul cu cei de la Făgăraș, care, din ce știu, au ca obiectiv locurile 1-4. Vă așteptăm la sală număr cât mai mare, avem un moral bun, promitem să facem un meci spectaculos și sperăm din suflet să câștigăm din nou.”

CSM Reșița: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu, Marius Bahan (7), Snezan Radosavlevici (1), Raul Heimbach (3), Marian Negru (4), Oleksandr Starchenko (5), Marius Negru (2), Andrei Bondoc (6), Lucian Ignat (4), Antonio Gîrban, Denis Barbu.

Meciul din etapa a treia, CSM Reşiţa-CSM Făgăraş, va opune două echipe care n-au pierdut încă puncte în actualul sezon. Duelul va avea loc luni, 2 octombrie, de la ora 18.00, în Polivalenta reşiţeană.

Cele mai citite

Related Articles