Handbal amical: CSM Reşiţa a făcut instrucţie cu Unirea Sânnicolau Mare

Echipa masculină de handbal CSM Reşiţa a disputat cel de-al doilea joc de verificare din perioada precompetiţională. În Polivalenta reşiţeană, rossonerii au înfruntat amical formaţia Unirea Sânnicolau Mare, care se pregăteşte şi ea pentru noul sezon al diviziei A. Meciul a fost la discreţia gazdelor, care au condus la pauză cu 21-16 şi s-au impus în final cu un categoric 46-31. Rossonerii s-au apărat agresiv şi au avut succes pe contraatac – inclusiv prin câteva “aeriene” spectaculoase, aplaudate cu căldură de un public nu prea numeros, dar foarte inimos. Un test reuşit şi o evoluţie mai bună decât în primul amical, a spus după meci antrenorul-jucător al CSM-ului, Marius Bahan.

“Concluzia după al doilea meci amical este că ne-am mișcat mult mai bine – și tabela spune asta. Am dat peste 40 de goluri, adică am avut un ritm foarte, foarte bun. Îi felicit pe băieți, felicit staff-ul și conducerea, le mulțumim pentru susținere. Atmosfera este ok, după cum se vede, iar asta se reflectă și în teren. Mă bucur foarte mult că sunt serioși, au dat din nou 100% cei care au intrat în teren astăzi, adică toți. Mergem înainte. Am jucat acest amical și mă bucur că au reușit să ajungă cei de la Sânnicolau Mare; noi nu ne-am mai dus la Oradea, pentru că am reușit să facem meciul acesta acasă.

Ne dorim să mergem să jucăm alte amicale la Timișoara. Acum, totul e în funcție de ei, când vor să organizeze un turneu. Legat de campionat, probabil că vom afla mai multe săptămâna care urmează. Am înțeles că vor să facă niște schimbări vizavi de ceea ce s-a jucat sezoanele trecute. E posibil să fie patru, e posibil să fie două grupe. Indiferent cum e, noi mergem mai departe, mai avem mult de muncă, dar suntem pe drumul cel bun. Vizavi de meciul cu Timișoara, cel de astăzi a fost mult mai bun și mă bucur.”

Despre jocul cu Unirea au vorbit şi doi jucători de bază ai rossonerilor: Snezan Radosavlevici şi Raul Heimbach.

“S-a jucat cu ambiție, ne-am pregătit intens în ultima perioadă. Eu am fost accidentat, dar acum am intrat și eu cu băieții şi sunt aproape 100%. Încerc să mă pregătesc cât pot de bine și să ajung măcar la nivelul la care am fost înainte. Atmosfera este extraordinară la echipă”, a spus Snezan Radosavlevici.

“După cum știți de anul trecut, Sânnicolau are niște băieți cu experiență, cum este de pildă Nelu Stan. Sunt foarte bune pentru noi aceste meciuri, pentru că mai e puțin şi începem campionatul. Noi ne pregătim foarte bine, atmosfera e una bună și sper să o ținem așa în continuare, să aducem cât mai multe puncte. După cum știți, în sport este și de zile, nu neapărat de motivație. Poţi să ai o zi bună sau nu. Eu zic că important pentru noi este să câștigăm fiecare meci – că e mai bine sau mai rău, important e să aducem puncte și să ajungem cât mai departe. Pentru campionatul care urmează avem ca obiectiv locurile 1-4. Am încredere în colegii mei, suntem o echipă tânără și sper să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Raul Heimbach.

foto: Marius Meixensberger

Cele mai citite

Related Articles