Halep poate ajunge în semifinale la Miami

58
Mar 27, 2017; Miami, FL, USA; Simona Halep of Romania hits a forehand against Samantha Stosur of Australia (not pictured) on day seven of the 2017 Miami Open at Crandon Park Tennis Center. Halep won 4-6, 7-5, 6-2. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Simona Halep o va înfrunta pe Johanna Konta în sferturile de finală ale turneului de la Miami, iar organizatorii au anunţat ora la care cele două se vor confrunta. Astfel, favorita numărul 3 va juca împotriva britanicei în această seară, de la ora 20:00, ora României, în primul meci de pe arena centrală de la Miami. Halep speră să se revanşeze în sferturi în faţa britanicei de pe locul 11 WTA, care s-a impus în singura confruntare directă dintre cele două din circuitul WTA, de la Wuhan (6-3, 3-6, 7-5).Românca s-a impus şi ea o dată contra britanicei, în 2014, în confruntarea din Fed Cup de la Budapesta (6-1, 6-4).
Simona Halep a ajuns în sferturi după ce a făcut spectacol în partida din optimile turneului de la Miami cu Samantha Stosur, în care românca a revenit senzaţional şi a câştigat cu 4-6, 7-5, 6-2 după ce australianca a condus cu 1-0 la seturi şi 5-2 în actul secund.

Câştigătoarea acestui meci se va duela în semifinale cu învingătoarea meciului Angelique Kerber – Venus Williams.

sursa foto:gsp.ro