Halep își continuă, astăzi, parcursul la Turneul Campioanelor

42

După o victorie obținută într-o manieră impresionantă, luni, în fața lui Caroline Garcia, Simona Halep o va întâlni, miercuri, pe Caroline Wozniacki, o altă jucătoare care și-a dominat clar adversara, pe Elina Svitolina, în prima etapă din Grupa Roșie.

În cazul în care românca o va învinge pe daneză, aceasta poate obține calificarea în semifinalele competiției din Singapore, asta dacă, ulterior, va beneficia de un rezultat favorabil în următoarea partidă, cea dintre Svitolina și Garcia.

Dacă va câștiga meciul cu Wozniacki în două seturi, Halep va fi sigură de prezența în careul de ași dacă franțuzoaica va câștiga cel puțin un set. O victorie a acesteia din urmă în fața ucrainencei îi garantează Simonei inclusiv primul loc în grupă.

Meciul dintre Halep și Wozniacki, de la Turneul Campioanelor, va fi transmis miercuri, de la ora 14:30, de Digi Sport 2.

În situația în care românca se va impune în trei seturi contra lui ”Caro”, ea nu va fi sigură de prezența în penultimul act decât în cazul în care Svitolina va câștiga apoi în minimum de seturi cu Garcia.

Aceste scenarii sunt valabile însă și pentru Wozniacki, cu mențiune că, dacă va trece de Simona, ea va avea nevoie ca jucătoarea pe care a învins-o în primul meci (Elina Svitolina) să fie cea care îi ia cel puțin un set oponentei de joi (Caroline Garcia),scrie digisport.ro

sursa foto:digisport.ro