Graţie şi îndemânare la Cupa Banatului! Fetele din Reşiţa şi Timişoara şi-au verificat potenţialul înaintea Şcolarelor de gimnastică ritmică

Sala de sport a Colegiului Economic din Reşiţa a găzduit Cupa Banatului la gimnastică ritmică – eveniment sportiv tradiţional, organizat în fiecare an ca o verificare înaintea celor mai importante competiţii oficiale din calendarul intern. Alături de tinerele gimnaste de la CSS Reşiţa au participat la concurs sportivele de la CSS 1 Timişoara. 21 de gimnaste, de la vârstele cele mai fragede până la senioare, au făcut spectacol în faţa părinţilor, care au aplaudat cu căldură fiecare evoluţie. Rezultatele înregistrate la Cupa Banatului sunt trecute în revistă de profesoara Luminiţa Latcu, coordonatoarea  secţiei de gimnastică ritimică a Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa.



“La categoria 2018, Teodora Mudure a concurat fără obiect; la categoria 2017, Valentina Pușcaș a ocupat locul întâi la fără obiect, Antonia Gavrilescu a luat locul doi, iar Evelin Jemănariu s-a clasat pe poziţia a treia – toate cele trei concurând pentru CSS Reșița. La junioare II, anul 2012, s-au remarcat fetele de la Timişoara: locul întâi, Monica Sabo, locul doi Carina Soporean şi locul trei Adam Rosse. La junioare II, anul 2011, Daliana Făgăraş de la CSS Reşiţa a luat locul I, iar timişorencele Carla Şandru şi Laira Crişan s-au situat pe doi, respectiv trei.
La junioare I,  sportiva Larisa Trebuian de la CSS Reșița a ocupat locul întâi la individual compus, iar colegele Sofia Perneu, Anamaria Mihalache şi Rebeca Grădinaru  s-au situat pe următoarele patru poziţii. CSS Reşiţa a avut sportive și la senioare, pe Maria Făgăraş şi Briana Birta, care au concurat fiecare cu câte două obiecte.”

Sportivele de la CSS Reşiţa sunt pregătite de profesoarele Luminiţa Laţcu şi Dana Târba. Cupa Banatului a fost organizată de Clubul Sportiv Şcolar din Reşiţa, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport Caraş-Severin, al asociaţiei părinţilor şi al unor sponsori generoşi. Urmează, între 10 şi 12 mai, prima competiţie oficială importantă: Campionatele Naţionale Şcolare de la Târgu Mureş, unde CSS Reşiţa va avea opt reprezentante.



LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles