Gimnaştii reşiţeni au început anul cu antrenamente în aer liber

Tinerii gimnaşti de la Clubul Sportiv Şcolar din Reşiţa au început pregătirea de iarnă în data de 8 ianuarie cu antrenamente în aer liber! Perioada de pregătire dedicată  acumulărilor fizice se desfăşoară pe stadionul Gloria, nu departe de sala de gimnastică a şcolii sportive. După trei săptămâni petrecute afară, gimnaştii vor intra în sală pentru pregătirea specifică. Despre primele competiţii oficiale din 2024 vorbeşte antrenorul Alexandru Avram:

“Prima competiție, Campionatul Naţional Şcolar, va avea loc la Buzău spre sfârșitul lunii aprilie. Ulterior vor mai fi alte două campionate naționale importante. Este vorba despre Naţionalele juniorilor 3, nivelurile 1 și 2 pe echipe, finale și individual – iar după acestea va fi Campionatul Național pe echipe al juniorilor mari, 1 și 2. La această din urmă competiție se va decide și calificarea celor mai buni gimnaști pentru finalele din toamnă. Acestea sunt competițiile importante.

Ne dorim să organizăm la Reșița și două turnee amicale ce vor avea drept scop verificarea sportivilor, vom încerca să le programăm cu două săptămâni înaintea Naționalelor. La aceste competiții vom invita colegii de la cluburile din zonă: Lugoj, Timișoara, Arad și Sibiu. Ca și obiective propuse pentru anul acesta ar fi câștigarea unui număr de minim de șase medalii și cât mai multe finale pe aparate”, a spus  Alexandru Avram, antrenor la Clubul Sportiv Școlar Reșița.

Cele mai citite

Related Articles