Gimnaştii de la CSS Reşiţa au obţinut trei medalii la Şcolarele de la Buzău

Memorial Virgil Achim, editia a 2-a (10)

Gimnaştii de la Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa au urcat de trei ori pe podium la Campionatele Naţionale Şcolare desfăşurate în municipiul Buzău. La aceste întreceri au participat 16 sportivi reşiţeni.

În concursul juniorilor 3 nivel 2, Felix Simion s-a clasat pe locul 2 la paralele şi pe 3 la sărituri, iar Cătălin Radu s-a situat pe poziţia a treia la sărituri. De asemenea, echipele de juniori 3 nivelul 1 şi nivelul 2 au încheiat întrecerile pe locul 4, iar echipa juniorilor 2 nivel 3 a terminat pe poziţia a 5-a.

Echipa de juniori 3 nivelul 1 îi are în componenţă pe Andrei Titi, Albert Ilie, Richard Drăgulescu, Alex Rădeanu, Raul Olteanu şi Mario Popovici.

Echipa de juniori 3 nivelul 2 este compusă din Felix Simion, Cătălin Radu şi Denis Frumușanu.

Echipa juniorilor 2 nivel 3 este alcătuită din Fabian Panacea, Alexandru Pinte, Cristian Izvernar, Alexandru Blagoe şi Florin Bonescu.

La Campionatele Şcolare de la Buzău, de la CSS Reşiţa au mai fost prezenţi Ciprian Vișin și Casian Timofte, la juniori 1, nivelul 5. Gimnaștii reșițeni sunt pregătiți de antrenorii Robert Bălan, Cristian Balinț, Mihaela Rugaci, Remus Jivan și Gheorghe Rotaru.

foto arhivă

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles