Gimnastele reşiţene, gata de start la Mureş Trophy!

Secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa îşi trimite reprezentantele la concurs! În acest weekend, cele mai talentate gimnaste ale Reşiţei vor participa la Mureş Trophy, competiţie care reuneşte la start tinere speranţe din toate grupele de vârstă, cele mai mici sportive având doar 6 ani. Despre participarea reşiţeană vorbeşte profesoara Luminiţa Laţcu, antrenor coordonator al secţiei de profil CSS Reşiţa.

“Este prima competiție din acest an pentru secția noastră de gimnastică ritmică. Vom participa cu șase sportive legitimate la Clubul Sportiv Școlar Reșița. Este vorba despre junioarele II Ariana Timişan și Daliana Făgăraș și junioarele I Sofia Perneu, Rebeca Grădinaru, Anamaria Mihalache și Larisa Trebuian. Arbitru din partea CSS Reșița va fi colega mea Dana Târba, iar antrenoare voi fi eu. Ne dorim să aducem câteva medalii. Sperăm în primul rând să își arate exercițiile cu cât mai puține emoții și cu cât mai puține ratări. La competiție, pe lângă sportive valoroase din întreaga țară, vor participa și gimnaste din Republica Moldova”, a precizat Luminiţa Laţcu.

Mureş Trophy are loc sâmbătă şi duminică. Întrecerea reprezintă şi o utilă verificare înaintea primei competiţii oficiale a sezonului: în perioada 5-7 mai, fetele vor lupta pentru medalii la Campionatul Naţional Şcolar de la Bistriţa.

Cele mai citite

Related Articles